Menestymisvyöhyke: ?
Papavia kutsutaan toiselta nimeltä asimiinaksi ja se kuuluu annoonakasvien heimoon. Se on hidaskasvuinen pieni hedelmäpuu tai -pensas (Suomessa n. 3m), jota esiintyy luontaisesti mm. itäisen Pohjois-Amerikan lehtometsissä aina Floridaan ja Texasiin asti. Amerikan alkuperäisväestö on käyttänyt sitä ravinto- ja rohtokasvina. Papavi näyttää eksoottiselta kasvilta isoine näyttävine lehtineen. Papavin kukat ovat viininpunaiset ja niihin muodostuu kookkaat hedelmät, jotka muistuttavat mangoa. Hedelmät voivat painaa muutamista kymmenestä grammasta jopa puoleen kiloon asti. Maku muistuttaa banaania, ananasta tai mangoa. Papavi on parhaimmillaan tuoreena, sitä voi käyttää leivonnassa, jäätelön tai oluen maustamisessa. Papavista on muinoin tunnettu myös lajikkeita, mutta huonon säilyvyyden myötä kasvi on jäänyt sittemmin unholaan myös Amerikassa. Papaville kannattaa valita mahdollisimman suojaisa, aurinkoinen ja ravinteikas kasvupaikka Suomessa. Se tulee myöhään satoikään.